Symbolische eerste paal geslagen voor de Emmapassage

21/05/2019

Het gedateerde winkelcentrum uit de jaren ’90 met overdekte passage gaat volledig op de schop. Op donderdag 16 mei j.l. werd de symbolische eerste paal geslagen voor de Emmapassage te Tilburg. Bouwcombinatie Van de Ven- Van Schijndel (samenwerking tussen Van Schijndel Bouwgroep en Van de Ven Bouw- en Ontwikkeling uit Tilburg) heeft opdracht gekregen om de transformatie van passage naar moderne winkelstraat voor haar rekening te nemen.

Bouwcombinatie Van de Ven- Van Schijndel realiseert dit onderdeel van de herontwikkeling van het Tilburgse Kernwinkelgebied in opdracht van Wereldhave. NEOO is door Wereldhave ingeschakeld als gedelegeerd ontwikkelaar / directievoerder namens Wereldhave. De komende 2,5 jaar is het de plaats van handeling van het ‘grootste binnenstedelijk bouwproject van het land’.

Via de Frederikstraat sluit de nieuwe Emmapassage straks aan op de Heuvelstraat. Wanneer de Emmapassage gereed is zal er worden gestart met de aanleg van de zuidelijke Frederikstraat. Hier wordt een commerciƫle plint gerealiseerd met daarboven 170 appartementen.

Een prachtig project waar wij als Van Schijndel Bouwgroep trots op zijn om bij betrokken te zijn zowel als ontwikkelaar als bouwteampartner.

loading