Startsein voor deelplan 2 De Akkers

15/05/2023

Woensdag 10 mei jl. was het feest op de bouwplaats van Aarlesche Erven in Best! Alle kopers van deelplan 1 en 2 en andere betrokkenen waren uitgenodigd voor het feestelijke evenement.  Wethouder Rik Dijkhoff verrichtte de officiële handeling voor het nieuwbouwplan De Akkers, in plangebied Aarlesche Erven.

Officiële handeling
Onder toeziend oog van ruim 125 genodigden heeft wethouder Rik Dijkhoff symbolisch een bron geboord voor de warmtepompen van de woningen. Na het officiële gedeelte was er tijd voor de kopers om elkaar te leren kennen.

Het startsein voor de bouw van deelplan 2 is een belangrijke mijlpaal voor het project. Hiermee zijn de eerste 100 woningen van nieuwbouwproject De Akkers in Aarlesche Erven in aanbouw. De woningen zijn voortvarend ontwikkeld en verkocht door Van Wanrooij Van Schijndel bouw en ontwikkelingsmaatschappij en worden gebouwd door Van Wanrooij. De eerste woningen van deelplan 1 komen inmiddels uit de steigers en worden naar verwachting nog voor de zomervakantie opgeleverd. De bouw van deelplan 2 is inmiddels gestart.

Nieuwbouwplan ‘De Akkers’ is onderdeel van de gebiedsontwikkeling Aarlesche Erven in Best. In dit project van in totaal ca. 880 woningen ontwikkelt Van Wanrooij Van Schijndel Bouw- en Ontwikkelingsmaatschappij ruim 300 woningen. Deelplan 1 bestaat uit 49 woningen in uiteenlopende typen, waarvan 41 koopwoningen en 8 huurwoningen. Deelplan 2 omvat 44 woningen, waarvan 32 koopwoningen en 12 huurwoningen.

Meer informatie over het project vind je op de projectwebsite: www.akkers-aarlesche-erven.nl

loading