Start verkoop ‘Hart van Heteren’

06/10/2020

Onlangs is de verkoop van twee nieuwe projecten in het centrum van Heteren gestart. De projecten bestaan uit gebouw ‘Het Kwadrant’ aan het nieuwe dorpsplein met winkels op de begane grond en 20 appartementen op de verdiepingen. Daarnaast worden er als onderdeel van het centrumplan ook een appartement, een maissonette en 14 grondgebonden woningen gerealiseerd.

Het Kwadrant
Het Kwadrant bestaat uit 19 appartementen en één exclusief appartement op de bovenste verdieping. Door de L-vormige opzet ontstaat een pleinruimte die beslotenheid biedt. Voor het ontwerp is door Artica weer samengewerkt met Weusten Liedenbaum Architecten uit Arnhem. Op de begane grond bevinden zich 10 centrumfuncties uiteenlopend van de bibliotheek, een dierenarts tot een gezellige kadowinkel en een beautysalon. In het kopgebouw komen een kapsalon en een brasserie met een ruim terras.

Grondgebonden woningen
Op het gebied achter Het Kwadrant waar vroeger de sporthal en het zalencentrum De Bongerd stonden worden 16 woningen gerealiseerd; 5 rijwoningen, 3 hoekwoningen met garage, 4 twee onder een kapwoningen met garage, 2 vrijstaande woningen met garage, 1 appartement met tuin op de begane grond en 1 maissonette met terras en berging. In het ontwerp van de woningen is duidelijk te zien dat het ‘familie’ is van Het Kwadrant door de toepassing van dezelfde kenmerken, maar ook door de keuze van de materialen.

Beide projecten zijn onlangs in verkoop gegeaan en er zijn nog enkele woningen en appartementen beschikbaar. Neem hiervoor conctact op met de makelaar; Timmer & Timmer Makelaars, 0317-319114.

loading