Start fase 2 Dommelshuys Sint Michielsgestel

21/11/2017

De jongste en de oudste toekomstige bewoners hebben samen met wethouder Ed Mathijssen een muurtje gemetseld, waardoor het officiële startsein gegeven is voor de bouw van fase 2 van het complex ‘Dommelsch Huys’, wat bestaat uit 19 koopappartementen en een aantal winkels in het centrum van Sint-Michielsgestel.

De eerste bewoners betrekken volgende week één van de 22 huurappartementen boven  Albert Heijn en Trendline van fase 1 van Dommelsch Huys.
De tweede fase wordt volgens de planning begin 2019 opgeleverd. Er komen onder meer een boekhandel en een kledingwinkel onder de appartementen.

Ben Roelofs (87) uit Sint Michielsgestel is de oudste inwoner die een appartement heeft gekocht. Hij woonde eerst aan de rand van het dorp tegen de bossen, nu woont hij dadelijk midden in het centrum, hij ziet dit als een nieuwe fase in zijn leven. De jongste toekomstige bewoonster van de koopappartementen is Hanneke Vissers (28) uit Den Dungen, toen ze de tekeningen zag was ze meteen enthousiast, haar voorkeur ging uit naar een appartement.

loading