Start bouw “Heeren van Santrijn” Oosterhout

22/06/2020

Donderdag 18 juni was het een bijzonder moment op de bouwloactie van de appartementen “Heeren van Santrijn” aan het nieuwe Santrijnpark in het centrum van Oosterhout. In het bijzijn van Frank Schoenmakers van Van Wanrooij Projectontwikkeling, het bouwteam van Van Schijndel Bouwgroep en helaas maar een klein aantal genodigden gaf wethouder Arnoud Kastelijns het officiële startsein voor de bouw met het boren van de WKO bronnen. Door de lokale omroep is er nog een reportage gemaakt, bekijk deze hier.

Doordat we conform de RIVM richtlijnen moeten handelen hebben we besloten dit in een klein comité te vieren, maar helaas zonder onze kopers.

Nu vol door bouwen!!
De komende weken wordt volop doorgewerkt met het boren van de WKO bronnen, waarna we nog voor de bouwvak een aanvang maken met het grondwerk c.q. uitgraven van de parkeerkelder.

“Heeren van Santrijn” bestaat uit 72 appartementen verdeeld over 3 woontorens. Van Schijndel Bouwgroep realiseert deze appartementen in opdracht van Van Wanrooij Projectontwikkeling.

loading