Van Schijndel actief in de wijk Horzak in Oss

26/10/2018

Middels 2 aanbestedingen zijn wij geselecteerd door opdrachtgever Brabant Wonen voor de bouw van twee prachtige projecten in de wijk Horzak in Oss, genaamd Hoeve I en De Tweeling.

De Horzak is een heerlijke wijk om in te wonen. De voorzieningen van de stad zijn dichtbij en in een mum van tijd fiets je de polder in.

Hoeve I
Hoeve I bestaat uit 39 appartementen en 24 grondgebonden woningen welke allemaal in de categorie sociale huur vallen. Alle woningen (appartementen en eengezinswoningen) worden zeer energiezuinig en volgens het NOM principe gerealiseerd.

De woningen hebben geen gasaansluiting, maar worden onder meer voorzien van zonnepanelen, warmtepompen en triple beglazing. Daarnaast heeft Brabant Wonen in onderzoek om zoveel als mogelijk milieubewuste en circulaire materialen toe te passen.

We zullen binnenkort starten met de bouw van Hoeve I.

De Tweeling
De Tweeling wordt op de hoek van de Horzakstraat en Professor Regoutstraat gerealiseerd en bestaat uit twee appartementenblokken met in totaal 44 appartementen welke ook in de sociale huur vallen.

De nieuwe appartementenblokken komen aan de ingang van de wijk Horzak- Noord. Doordat de gebouwen zo ontworpen zijn dat het aan vier zijden een voorgevel lijkt te hebben, vormen zij een markant herkenningspunt.

Onlangs is er gestart met de bouw van De Tweeling.

Wij hopen op een voorspoedige bouw zodat de huurders snel kunnen gaan genieten van hun nieuwe woning in de wijk Horzak.

loading