Provada, de bekendste vastgoedbeurs van Nederland

11/05/2017

Van 30 mei tot en met 1 juni staat RAI Amsterdam helemaal in het teken van vastgoed en projectontwikkeling. Tijdens Provada stellen architectenbureaus, makelaars en ontwikkelaars hun nieuwste bevindingen en projecten aan elkaar voor – en krijgen professionals tal van kansen om te netwerken.

Provada 2017

Provada is het vastgoedevenement van het jaar. Twintigduizend vierkante meter expositieruimte wordt ingenomen door bijna 300 standhouders. Zij krijgen meer dan 20.000 bezoekers op de vloer, allen professionals in de vastgoedsector. In 2017 vindt de beurs gedurende drie dagen – 30 mei, 31 mei en 1 juni – plaats in RAI Amsterdam.

Trends, innovaties  en een uitgelezen kans om te netwerken

De sector van immobiliën is verrassend beweeglijk. In de bouwsector, maar ook op de huizenmarkt en in de wereld van vastgoedbeheer brengen technologische innovaties geregeld grote veranderingen teweeg. Denk maar aan metselrobots, BIM-software, 3D-printen, geconnecteerde vervoersmogelijkheden, … Tijdens Provada 2017 kunnen leveranciers, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, makelaars, overheden en andere professionals kennismaken met de nieuwste trends en innovaties.

Maar bovenal is Provada het moment om te netwerken. Ontwikkelaars maken overheden warm voor hun aanpak, overheden overtuigen partners om te investeren, concullega’s wisselen ideeën uit, … Ook Van Schijndel tekent met een delegatie medewerkers present voor Provada 2017.

Thema’s Provada 2017

Elke dag heeft tijdens Provada een eigen thema:

  • Op 30 mei is smart structures het dagthema. Provada belicht de impact van de virtuele samenleving op de fysieke samenleving. Online werken en winkelen heeft uiteraard grote gevolgen voor de vastgoedbranche, maar er zal ook altijd nood blijven aan plekken om dingen te doen, om samen te komen, …
  • Op 31 mei worden bezoekers ondergedompeld in het thema partnerships. Er wordt al veel samengewerkt in de sector – denk maar aan publiek-private samenwerkingen – maar met de digitale revolutie komen er ook nieuwe samenwerkingen aan. Uit de wereld van mobiliteit, bijvoorbeeld, of energie.
  • Op donderdag 1 juni 2017 komt u als bezoekers alles te weten over smart solutions. Duurzaamheid en zoveel meer!
loading