Provada 2018

22/05/2018

Provada, de bekendste vastgoedbeurs van Nederland

Van 5 tot en met 7 juni 2018 staat de RAI Amsterdam weer helemaal in het teken van vastgoed en projectontwikkeling. Tijdens Provada stellen architectenbureaus, makelaars en ontwikkelaars hun nieuwste bevindingen en projecten aan elkaar voor en krijgen professionals tal van kansen om te netwerken.

Provada is het vastgoedevenement van het jaar. Twintigduizend vierkante meter beursvloer, 274 standhouders en meer dan 24.000 bezoekers, allen professionals in de vastgoedsector.

Provada 2018

Het thema voor de Provada 2018 is Educate – Innovate – Integrate. Oké, innovatie staat hoog op ieders agenda. Er wordt flink geëxperimenteerd in vastgoedland. Maar hoe maak je die investering waardevol? Wat gaat aan innovatie vooraf (educatie) en wat komt erna (integratie)? Drie elementen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. PROVADA concentreert zich in 2018 op de voorwaarden voor vernieuwing. Hoe leert je organisatie en hoe brengt ze dat in praktijk?

Tijdens Provada 2018 kunnen leveranciers, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, makelaars, overheden en andere professionals kennismaken met de nieuwste trends en innovaites.

Maar bovenal is Provada het moment om te netwerken. Ontwikkelaars maken overheden warm voor hun aanpak, overheden overtuigen partners om te investeren, concullega’s wisselen ideeën uit. Ook Van Schijndel Bouwgroep is met een aantal medewerkers op de Provada 2018 om nieuwe ideeën op te doen.

loading