Optiepakketten voor uw woning

22/03/2017

Een nieuwe woning of appartement kopen is altijd spannend en een heel belangrijke beslissing in uw leven. Wanneer u bij   Van Schijndel een woning koopt, wordt deze compleet opgeleverd en dat volledig volgens uw wensen. Om u te begeleiden in de keuze van uw woonwensen, bieden onze koperbegeleiders u tal van opties en optiepakketten aan.

Kopersbegeleiding van begin tot einde

kopersbegeleidingBij Van Schijndel nemen we maatwerk serieus. Direct na aankoop wordt u bij de kopersbegeleider uitgenodigd om uw wensen te bespreken. Waarvan droomt u? Wat wilt u zeker wel en wat niet? Een gesprek met de kopersbegeleider is de perfecte gelegenheid om uw wensen qua indeling en afwerking kenbaar te maken. Onze experts luisteren naar de klant, maar denken ook proactief mee. Het kiezen van uw vaste inrichting is de meest voor de hand liggende optie, maar ook wijzigingen in indelingen behoren tot de mogelijkheden. Maar had u ook al gedacht aan technische aanpassingen zoals verwarming, ventilatie en extra stopcontacten? En zijn uw ideeën ook technisch uitvoerbaar? Daarop bieden de mensen van Van Schijndel een concreet antwoord.

Optiepakketten voor uw nieuwe woning

optiepakketten woningWanneer u een appartement of woning koopt in een van onze nieuwbouwprojecten, beslist u mee over de indeling en inrichting. U kunt op verschillende manieren afwijken van de standaard. Zo bepaalt u zelf hoe de inrichting van de badkamer en keuken eruitziet, maar er is ook een keuze voor bijvoorbeeld de binnendeuren.

Maar het gaat nog verder. Dankzij onze optiepakketten maken we het makkelijk om veelgevraagde aanpassingen snel te evalueren. Denk maar aan:

  • Een aanbouw
  • Een extra dakkapel
  • De garage aanpassen naar tot een werk- of studeerkamer
  • Twee kamers samenvoegen of een extra kamer toevoegen

De optiepakketten zijn een handig hulpmiddel om de mogelijkheden van uw toekomstige woning in detail te bestuderen en hierin keuzes te maken. Uiteraard bent u vrij om ervan af te wijken en alsnog een andere uitvoering te vragen. De kopersbegeleider bekijkt elk geval individueel en streeft naar de perfecte oplossing voor iedere klant.

Lees ook: Wat zijn nu precies de voordelen van een nieuwbouwwoning?

 

loading