Oplevering Boulevard Zuid Eindhoven

28/03/2017

De winkels in het winkelcentrum Boulevard Zuid worden allemaal opgeleverd zodat voor Pasen de meeste winkels hun deuren kunnen openen. De Pearle heeft zaterdagen 25 maart haar deuren geopend en Albert Heijn, Gall, Etos en Lidl worden op 4 april a.s. geopend.

De huidige winkeliers welke aan de Heezerweg gevestigd zijn hebben hun winkel al enige tijd geleden kunnen heropenen. Alle winkels in de bestaande bouw zijn volledig gerenoveerd en voorzien van een nieuwe winkelpui inclusief luifel zodat het geheel een moderne uitstraling krijgt en past in het hedendaags gewenste winkelstraatbeeld. Enkele namen welke zich zullen vestigen in het nieuwe winkelcentrum zijn Wibra, Domino’s, Pearle, Etos, Gall en Ouwe Taart. Het winkelcentrum beschikt over een ruime parkeerplaats met 200 parkeerplaatsen waar gratis geparkeerd kan worden. Het winkelcentrum Boulevard Zuid heeft als verzorgingsgebied zuid Eindhoven en wordt nu al als aanwinst voor het stadsdeel Stratum gezien.

Boven de winkels in het nieuwbouwgedeelte zijn 64 woningen gerealiseerd voor Woonbedrijf. De woningen zijn door Woonbedrijf betiteld als comfortwoningen. Dit wil zeggen dat de woning beschikbaar is voor jong en oud met als belangrijkste woonkenmerken; nultredenwoning en wonen boven winkels. Woonbedrijf heeft met de aankoop van de appartementen haar aanbod in de wijk Stratum meer divers gemaakt. De woningen zijn allemaal verhuurd en de nieuwe huurders zullen vanaf 3 april hun intrek nemen in de nieuwe woningen.

loading