Opgeleverde projecten

18/12/2020

‘Het Buiten’ Vught
Na de bouwvak zijn de laatste woningen van het project ‘Het Buiten’ in Vught opgeleverd. Een gevarieerde woonwijk in het groen. In totaal gaat het over 32 woningen die conform de BENG eisen (Bijna Energie Neutraal Gebouw) zijn gebouwd. De woningen zijn voorzien van een warmte terugwin-installatie, zonnepanelen en er is gebruik gemaakt van zonnepannen. Daarnaast zijn alle woningen voorbereid op de installatie van een warmtepomp.

 Knauf Insulation Benelux nieuw hoofdkantoor
Eind oktober is de nieuwbouw van het hoofdkantoor voor Knauf Insulation Benelux in Gilze opgeleverd. Een strak, eigentijds pand dat bestaat uit 4.250m2 warehouse en een kantoorruimte van 500m2. Van Schijndel is bij dit project de ontwikkelaar, bouwer en belegger en Knauf Insulation Benelux is huurder van het pand. Begin december hebben ze hun intrek genomen in dit prachtige nieuwe onderkomen. Vanzelfsprekend wensen wij ze alle geluk en zakelijk succes toe.

 

De Oorsprong Geffen

De eerste woningen van de laatste fase van De Oorsprong in Geffen zijn door Bouwbedrijf G.M. van Rooij opgeleverd. In totaal zijn er in het gehele plan 47 woningen gerealiseerd in opdracht van Janssen de Jong Projectontwikkeling. Een prachtig en uitermate populair project in het centrum van Geffen. Wij wensen de nieuwe bewoners veel woonplezier in hartje Geffen.

 

Jumbo Made

Net voor de drukte van de feestdagen hebben we de verbouwing van de Jumbo supermarkt in Made opgeleverd. De bestaande winkel is uitgebreid en er is een verdieping bovenop gekomen die dienst doet als kantoor, kantine, sanitaire ruimten en dergelijke. De winkel moest open blijven tijdens de werkzaamheden en de bouwtijd was kort. Maar dat is natuurlijk precies het soort uitdaging dat Van Schijndel Bouwgroep graag aangaat. De winkel is binnen de afgesproken bouwtijd opgeleverd en daarna feestelijk geopend.

loading