Huurder aan het woord: VSK Kastenbouw

06/02/2015

vsk-kastenbouw2VSK Kastenbouw B.V. is een elektrotechnisch assemblage bedrijf voor alle soorten energieverdelers, railkokersystemen en besturingspanelen. VSK Kastenbouw is een kleine organisatie met een grote mate van flexibiliteit.

Na de start vanuit een ‘garagebox’ in 2006 heeft VSK Kastenbouw BV een wervelachtige groei doorgemaakt om via een aantal omwegen in een schitterend nieuw pand te belanden aan De Maas 22D te Best.

Het punt dat het pand beschikbaar was en ons de mogelijkheid gaf om onze eigen indelingswensen te creëren met daarbij het interieur wat bij ons past gaf de doorslag. Het vele glas en open ruimtes in het pand sluiten perfect aan bij de platte transparante organisatie welke VSK is. Geen hokjes cultuur maar direct contact met de mensen en zien welke stemming er heerst.

“ Tijdens de opening zei iemand gekscherend tegen me dat ik voor het verstrijken van het huurcontract met de huidige groei de beide aangrenzende hallen ingepikt zou hebben. Laten we eerst maar eens dit pand optimaal gaan benutten. Het voelt in ieder geval als een ‘maatpak’ want een functioneel pand is net zo belangrijk als goed stuk gereedschap” aldus Harrie Peters van VSK Kastenbouw.”

loading