Hanzestad Ommen krijgt steeds meer vorm!

17/10/2017

In opdracht van Artica Vastgoedontwikkeling is Bouwbedrijf van Schijndel na de realisatie van het Marktgebouw en de Driesprong op dit moment op 3 locaties projecten aan het realiseren in Ommen.

  • Aan de Vechtoevers begint het project “Vechtkade 1e fase”, bestaande uit 25 koopappartementen steeds meer vorm te krijgen. De eerste dakplaten zijn gelegd en er is gestart met het buitenmetselwerk en de kozijnen, waardoor de contouren van dit prachtige gebouw steeds meer zichtbaar worden.  De voorbereiding van de 2e fase, bestaande uit 17 koopappartementen, is in volle gang.
  • Aan het 11 Aprilplein worden de verdiepingsvloeren gelegd voor het project “De Vrijheid”, bestaande uit 900m2 winkelruimte en 10 betaalbare koopappartementen.
  • Op de hoek van de Varsenerstraat en de Wethouder Paarhuisstraat is gestart met de prachtige nieuwe HEMA van bijna 1.200m2 waarboven 3 apppartementen worden gerealiseerd.

Indien u nog interesse heeft in een appartement of winkelruimte kijk dan op de projectsite of neem contact op met de makelaar Sallands Goed, 0529-455055.

loading