Eerste steenlegging Koningshof / Schuttersgracht IJsselstein

15/03/2018

Afgelopen vrijdag 9 maart werd de eerste steen door burgemeester Patrick van Domburg gelegd in het project Koningshof / Schuttersgracht in IJsselstein. De toekomstige bewoners, Artica Vastgoedontwikkeling en het projectteam Van Bouwbedrijf van Schijndel waren hierbij aanwezig.

In september 2018 openen de winkels aan de vernieuwde Schuttersgracht hun deuren. Mooie winkels met puien passend in het historisch karakter van de binnenstad.

Inmiddels is een groot deel van de winkels bekend, die gevestigd worden in de eerste fase; een terStal modewinkel, bloemist, luxe traiteur, beautysalon, toko, daghoreca, een gespecialiseerde snoepwinkel en de Action verhuist ook naar het nieuwe gedeelte van de Schuttersgracht.

De boven de winkels gelegen appartementen zullen eind derde kwartaal van dit jaar aan de nieuwe bewoners worden opgeleverd.

Tevens was er na afloop van de eerste steenlegging ook de mogelijkheid om de schetsen van de 2e fase te bekijken. Heeft u interesse in een winkelruimte, stadswoning of appartement dan kunt u zich hiervoor inschrijven op de projectsite.

loading