Dommelsch Huys Sint-Michielsgestel opgeleverd

29/01/2019

Onlangs zijn alle appartementen in het project Dommelsch Huys in Sint-Michielsgestel opgeleverd. Het gehele project is nu gereed en de bewoners en winkeliers kunnen gaan genieten van dit prachtige project in hartje Sint-Michielsgestel. Bouwbedrijf van Schijndel heeft de bouw van Dommelsch Huys in 2 fases uitgevoerd in opdracht van Van Wanrooij Projectontwikkeling.

In de eerste fase zijn op de begane grond AH en Trendline kappers gevestigd met daarboven 22 huurappartementen voor Brabant Wonen. Nadat AH verhuisd was naar het nieuwe pand werd het oude gesloopt en kon de 2e fase gerealiseerd worden. De 2e fase bestaat uit dagwinkels waaronder Kruidvat, The Read Shop en kledingzaak No Limit met daarboven 19 koopappartementen en 3 huurappartementen voor Brabant Wonen.

Alle appartementen hebben toegang tot de prachtige daktuin. Op onderstaande foto proosten de heer en mevrouw Diekstra op hun nieuwe appartement. Wij wensen alle bewoners en winkeliers veel geluk in het Dommelsch Huys.

Op dit moment is er nog een commerciële ruimte beschikbaar. Voor meer informatie over deze ruimte kun je kijken op de site van de makelaar.

 

loading