Diverse projecten gestart!

02/05/2017

Onlangs is Bouwbedrijf van Schijndel gestart met de bouw van prachtige nieuwe projecten;

Artica en Van Schijndel, een sterk team!

Al jaren werken Artica Vastgoedontwikkeling en Van Schijndel Bouwgroep samen en zijn er al meerdere prachtige projecten gerealiseerd. Zo is er onlangs gestart met de bouw van winkels en appartementen in IJsselstein. Bouwbedrijf van Schijndel bouwt in opdracht van Artica IJsselstein 16 appartementen en 12 commerciële ruimten, totaal ca. 2.400m2. .

Naast de Action zullen er twee modezaken, een traiteur, een beautysalon, bloemzaak, snoep speciaalzaak en horecazaak met terras aan het water komen. Alle appartementen zijn inmiddels verkocht. Er zijn nog enkele winkelunits beschikbaar. Voor meer informatie kunt u kijken op ‘Hartje IJsselstein’.

Ook in Ommen is er gestart met de bouw van het 11 april plein. Bouwbedrijf van Schijndel realiseert ook hier in opdracht van Artica Ommen B.V. 900m2 winkelruimte met daarboven 10 appartementen. Dit is voor de het centrum van Ommen de volgende stap naar een totaal nieuw Ommen, want ook zal de bouwvergunning van de nieuwe Hema binnekort onherroepelijk zijn en krijgt het centrum van Ommen weer de uitstraling die het verdiend.

Voor meer informatie kunt u kijken op ‘Hanzestad Ommen’.

 

 

 

loading