Alle woningen De Markt van Krimpen verkocht!!

22/01/2021

Al snel nadat de laatste appartementen van De Markt van Krimpen in verkoop zijn gegaan zijn daadwerkelijk ook alle appartementen verkocht. De Waterlelie, De Waag, Het Slot en de Herenhuizen vormen straks het prachtige centrum van Krimpen aan de Lek.

De Waterlelie bestaat uit 22 ruime appartementen welke gelegen zijn aan het water. Daarnaast komen er 8 herenhuizen, welke zeer ruim zijn en beschikken over 2 parkeerplaatsen onder het terras aan de achterzijde. Het Slot met 13 zeer luxe appartementen komt aan de rand van de aan te leggen waterpartij die onderdeel vormt van woonwijk Molenweide. En als laatste is er De Waag met 10 appartementen en een kantoor welke uitzicht hebben op De Markt waar gebouw De Primeur, wat ook door Van Schijndel is gerealiseerd, aan gevestigd is.

 

Het centrum van Krimpen krijgt hierdoor een ander aanzien en is door de komst van de projecten compleet vernieuwd. Projecten waar we stuk voor stuk trots op zijn. Van Schijndel Bouwgroep heeft de gehele Markt van Krimpen een metamorfose gegeven in opdracht van Artica Vastgoedontwikkeling.

loading