ABN AMRO Vestdijk Eindhoven in een nieuw jasje

03/06/2019

Van Schijndel Bouwgroep is al enkele jaren vaste bouwpartner van ABN AMRO. In de afgelopen jaren zijn er in Zuid Nederland diverse bankkantoren geüpgraded naar bankkantoor 2.0.

ABN AMRO heeft een nieuw uniform huisvestingsconcept ontwikkeld voor alle klantomgevingen van de bank. Een concept dat naadloos aansluit bij de strategie van de bank “Banking for better for generations to come”. De nieuwe Green omgeving, zoals het huisvestingsconcept heet, wil anderen inspireren tot duurzaamheid en circulariteit maar er is ook veel aandacht voor optimale en uniforme klantbeleving.

De bank heeft aan ons gevraagd om zoveel mogelijk circulair en duurzaam te werken. Dit betekende onder andere dat bouwmaterialen zijn hergebruikt maar ook dat de materiaalkeuze zo duurzaam mogelijk is gedaan. Zo is er Isovlas toegepast als isolatiemateriaal en is er ecologische verf gebruikt. In het kader van circulariteit zijn ook extra inspanningen gedaan om sloopmaterialen een tweede leven te geven. Zo is beton afgevoerd naar een bedrijf dat hier cement uit terug wint.

Een zeer goede planning was essentieel voor dit project omdat de bank snel weer geopend moest worden. Mede door de goede samenwerking met onderaannemers is de verbouwing goede verlopen en is ABN AMRO Vestdijk weer up to date.

 

 

loading