Kantoor bouwen, kopen of huren

Op zoek naar kantoorruimte?

Voor wie de ideale kantoorruimte wil bouwen, kopen of huren, staan locatie, aanpasbaarheid, duurzaamheid en toegankelijkheid hoog op het verlanglijstje. Maar ook het esthetische aspect of de uitstraling speelt een rol – om nog maar te zwijgen van specifieke vereisten zoals bijbehorende parkeerplaatsen of een combinatie met een bedrijfshal. Van Schijndel Bouwgroep staat garant voor een totaalconcept doordat we alle disciplines in huis hebben: projectontwikkeling, bouw, verhuur en beheer van de meest kwalitatieve projecten.

Hoe Van Schijndel meerwaarde creëert

Van Schijndel creëert meerwaarde door zorgvuldig naar de wensen van opdrachtgevers te luisteren en zich in de eindgebruiker in te leven. We brengen markttechnische, bouwkundige, architectonische én financiële aspecten samen om tot het beste resultaat te komen.

Kantoorruimte gezocht: ‘lean’ is het sleutelwoord

Of u nu een gloednieuwe kantoorruimte wil bouwen, kopen of huren of een bestaand kantoor volledig wil transformeren: korte doorlooptijden zijn cruciaal. Onze professionals garanderen daarom snelheid en efficiëntie. Ze leveren de meest complexe projecten op tijd én binnen het vooropgestelde budget op – niet alleen door hun jarenlange ervaring en de keuze voor geprefabriceerde onderdelen, maar ook door hun ‘lean’ methode van bouwen. En die begint al bij de start van het project, met een voorbereidingsplanning waarbij alle partijen consequent betrokken worden.

Kantoor (ver)bouwen? Laat u bijstaan

Met Van Schijndel Bouwgroep kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Vertel ons waarmee we u kunnen helpen.

Voor onder meer deze tevreden klanten deden we al transformatieprojecten:

De Waal (Best)

> Meer informatie over het project

Cushman & Wakefield, voorheen DTZ (Utrecht)

> Alles over deze realisatie

ABN Amro (Eindhoven)

> Meer over deze transformatie

Wärtsilä in Drunen en Strukton Worksphere in Eindhoven zijn dan weer zeer te spreken over de nieuwbouwprojecten die we voor hen tot een goed einde brachten:

Wärtsilä (Drunen)

> Ontdek meer

Strukton Worksphere (Eindhoven)

> Meer informatie over dit project

Laat ons weten waarmee we u van dienst kunnen zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Wat kunnen wij voor u betekenen? Laat het ons weten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
loading