Bedrijfsruimte bouwen, kopen of huren

Ontdek ons totaalconcept

Bij het kopen, huren of laten bouwen van een bedrijfsgebouw komt heel wat kijken. Gelukkig kunt u terugvallen op de jarenlange ervaring van Van Schijndel Bouwgroep. We ontwikkelen en bouwen bedrijfsruimten voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Daarbij worden onze interne specialisten ondersteund door een uitgebreid netwerk van experts, waartoe zowel architecten, overheden als beleggers behoren. Zo kunnen we meteen inspelen op al uw vragen!

Uitgebreide expertise in totaalconcepten

Als partner denkt Van Schijndel Bouwgroep met u mee, van het begin tot het einde, en rekening houdend met al uw wensen en vragen. Vanaf het eerste moment van de ontwikkeling van een project zijn wij betrokken.

Doordat we alle disciplines in huis hebben, van ontwikkelen tot bouwen en beheren, kunnen we een totaalconcept aanbieden. Op zoek naar een mooie, geschikte locatie of een volledig sleutelklaar plan? Ook daarmee kunnen we u van dienst zijn.

Omdat we alle partners vanaf het begin consulteren, wordt alles aangepast aan uw persoonlijke smaak. Daarbij spelen onze uitgebreide expertise, ons gebruik van de nieuwste technologieën en van voorgefabriceerde onderdelen een niet onbelangrijke rol.

Laat u inspireren door de bedrijfsruimten die we realiseerden voor ondernemingen als Royal Roofing Wijchen, Huisman Group Wijchen, JCL Logistics ’s-Heerenberg en Össur Eindhoven.

Bedrijfsruimte bouwen, kopen of huren

Bedrijfsruimte’ is een parapluterm waaronder heel wat specifieke concepten schuilgaan. Van Schijndel heeft echter alles in huis om die voor u te realiseren. Denk aan het bouwen, kopen of huren van

  • een bedrijfshal
  • een distributiecentrum
  • kantoorruimte
  • winkels

Renovatie van uw bedrijfsruimte

Duurzaamheid wordt alsmaar belangrijker. Daarom waken we over de energieprestaties van de bedrijfsunits die we bouwen, en geven we ook bestaande bedrijfsgebouwen een grondige make-over – zowel van binnen als vanbuiten.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Laat het ons weten.

Royal Roofing (Wijchen)

> Meer informatie over het project

Huisman Group (Wijchen)

> Alles over deze realisatie

JCL Logistics (‘s-Heerenberg)

> Ontdek meer

Össur (Eindhoven)

> Meer info over dit project

We helpen u graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Wat kunnen wij voor u betekenen? Laat het ons weten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
loading