Als partner denkt Van Schijndel Bouwgroep met u mee, van het begin tot het einde. Altijd passend bij uw wensen en vragen. Al vanaf het eerste moment van ontwikkeling van een project zijn wij betrokken.

Doordat we alle disciplines in huis hebben van ontwikkelen, bouwen en beheer kunnen we een totaalconcept aanbieden, ook kunnen wij voor u op zoek gaan naar een mooie passende locatie en wij een volledig sleutelklaar plan kunnen aanbieden, dit ontzorgt de klant.

1. ONTWERP

Elke organisatie is anders, zowel in activiteiten als structuur en werkwijze. Zo verschillen ook de wensen ten aanzien van uw bedrijfshuisvesting. Wij inventariseren samen met u deze wensen, gebaseerd op bedrijfsprocessen. Dit alle leidt tot een overzichtelijke op de klant afgestemd esthetisch en technisch ontwerp met begeleidende technische omschrijving.

2. BOUW

Bij de start van de bouw neemt het bouwbedrijf zonder enige moeite het bouwproces over. Tijdens het bouwproces vindt er structureel overleg plaats tussen ontwikkelaar, bouwer en de klant om de planning goed te laten verlopen en eventuele wensen van de klant goed af te stemmen.

3. VERGUNNINGSAANVRAAG TRAJECT

Zodra er overeenstemming is over het ontwerp van uw pand dragen wij, waar nodig, zorg voor de benodigde vergunningsaanvragen voor de realisatie van het project. Een onderdeel wat vaak veel tijd in beslag neemt en expertise vergt.

4. KOOP OF HUUR

Mocht u liever willen huren is dat ook mogelijk en bieden we het project aan een belegger aan of we behouden deze voor de eigen beleggingsportefeuille. Aangezien we de projecten van A t/m Z zelf ontwikkeld hebben, kunnen we deze de belegger van harte aanbevelen. De huurcontracten zijn afgestemd op de in de vergunningen opgelegde beperkingen. In combinatie met een goede locatie en langjarige huurcontracten met huurders uit het topsegment, staat dit garant voor een topbelegging.

5. BEHEER EN ONDERHOUD

Tijdens het ontwikkelproces kijkt onze beheerafdeling met het bouwbedrijf mee om de eventuele bijzonderheden te bespreken. Hierdoor zijn de beheerders perfect voorbereid op de gebruiksfase van het bedrijf waardoor een lange technische levensduur van het gebouw in het verschiet ligt.
Uw belangen staan voorop waarbij wij het als onze rol zien u volledig te ontzorgen. Zo kunt u zich bezig houden met zaken die uw aandacht nodig hebben! Kortom: wij zijn graag uw volwaardige strategisch, tactisch en operationeel partner in uw zoektocht naar bedrijfshuisvesting.