Uitdagende en multidisciplinaire projecten met een hoog ambitieniveau kenmerken onze manier van ontwikkelen. Functionele vastgoedprojecten, karakteristieke woningbouwprojecten, gebiedsontwikkeling en (binnen)stedelijke herstructureringen vragen om een brede kijk op ontwikkelen. Afgelopen decennia heeft Van Schijndel Projectontwikkeling zich geprofileerd met de realisatie van winkels, kantoren, bedrijfsgebouwen, woningen en scholen. Onze vakmensen hebben een grote kennis van de primaire wensen en behoeften van onze opdrachtgevers, ook als zij, zoals bij woningbouw, vaak van tevoren nog niet bekend zijn.

Creëren van meerwaarde begint met luisteren naar de opdrachtgevers en inlevingsvermogen van de eindgebruiker. Met een open en onbevangen blik kijken we naar de vraag uit de markt en brengen de disciplines onder een dak bij elkaar. Rekening houdende met markttechnische, bouwkundige, architectonische en financiële aspecten, komen we gezamenlijk tot de beste resultaten. Dat maakt ons een teamspeler van formaat voor u als belegger, multinational, grootwinkelbedrijf, gemeente- en overheidsinstelling of woningbouwcoöperatie.

Ontwikkelen is meer dan plannen en projecten initiëren en dit uitwerken en vermarkten. Men moet de vastgoedmarkt namelijk goed kennen en verkennen. Inspelen op de eisen en wensen van opdrachtgevers, vergunningverleners en gebruikers. Om het volledige traject te kunnen begeleiden tot een succesvol resultaat is kennis van het bouwproces nodig. Kennis die Van Schijndel Projectontwikkeling in eigen huis heeft. Dankzij een goed netwerk aan architecten, overheden, woningcorporaties en beleggers, kunnen wij gemakkelijk inspelen op vraagstukken die op tafel komen. De korte lijnen bij Van Schijndel Projectontwikkeling waarborgen de bereikbaarheid en een snelle manier van handelen om zo te bouwen aan een langdurige relatie met onze opdrachtgevers.