Er is maar 1 ding van belang: een tevreden klant

Familie verbindt ons met elkaar. Van Schijndel Bouwgroep weet dit als geen ander. Al drie generaties lang is Van Schijndel Bouwgroep verbonden door vakmanschap, inzet en de discipline om continu te verbeteren. Door de combinatie van bouw, ontwikkeling, beheer en eigen productiefaciliteiten zoals een timmerfabriek waarbij prefab elementen worden geproduceerd is ieder huisvestingsvraagstuk bij ons in goede handen.

Het dynamische bedrijf van vandaag de dag heeft, met circa 100 medewerkers, een uitstekende reputatie bij een grote groep vaste klanten. De rol van betrouwbare partner is ons op het lijf geschreven. Van Schijndel Bouwgroep bouwt continu voor de toekomst én aan de toekomst.

Onze missie is niet de grootste worden, maar wel de beste zijn. Dit zijn we door kwaliteit altijd voorop te stellen. Onze ISO- en VCA-certificering, het lidmaatschap van Woningborg, de specifieke vakkennis van onze hoog opgeleide mensen en de samenwerking met vaste bouwpartners leveren daarvoor het beste bewijs.

 

tuv    VCA

 

Met die visie worden hoogwaardige leef- en werkomgevingen gecreëerd. Gebruiksvriendelijke woningen, praktische kantoren en goed ingedeelde winkelcentra met een duidelijke functie, maar ook een herkenbare uitstraling. De uitstraling van kwaliteit en vakmanschap die onze projecten kenmerkt.