Bouwbedrijf van Schijndel maakt deel uit van de Van Schijndel Bouwgroep, en is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een middelgroot bouwbedrijf met een uitstekende reputatie bij een grote groep vaste klanten. Deze reputatie heeft Van Schijndel te danken aan de betrouwbaarheid als partner, vakmanschap en een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

Om een hoogwaardig eindproduct te garanderen werken wij samen met vaste onderaannemers, die werken volgens onze kwaliteitsnormen. En, dankzij een eigen timmerfabriek en materieeldienst zijn wij voor een groot deel onafhankelijk van toeleveranciers waardoor we een korte doorlooptijd hanteren.
Onder het KOMO-keurmerk worden kozijnen, ramen en deuren in kleine of grote series geproduceerd. Ook is het mogelijk om maatwerk te leveren waarmee aan elke vraag voldaan kan worden.

Daarnaast passen we in onze organisatie bij steeds meer projecten BIM (Bouw Informatie Model) toe waarmee driedimensionale gebouwmodellen worden ontworpen en een beter beeld is te verkrijgen van hoe bouwkundige onderdelen in elkaar grijpen. Als het ware digitaal bouwen en moduleren waardoor op de bouwplaats alles goed op elkaar is afgestemd.

Onze passie voor bouwen stopt niet bij de oplevering van een gebouw, of het nu gaat om een bedrijfspand, kantoor of woning. Voor de nazorg beschikken wij over een eigen onderhoudsdienst met “Allround” vaklieden.